Primarul de Bălți a vorbit despre planurile privind reparația drumurilor

25

Primarul de Bălți a vorbit despre planurile din acest an privind reparația drumurilor.

Zilele trecute, Renato Usatîi efectuat o inspecție nocturnă a orașului, a verificat calitatea curățării drumurilor și trotuarelor de zăpadă.

Primarul orașului Bălți a spus că, în ciuda finanțării modeste din bugetul republican, autoritățile locale au planificat lucrări de reparație capitală pe mai multe străzi din diferite cartiere ale orașului.

Unul dintre aceste proiecte se referă la renovarea străzii Mihai Viteazul. O prioritate pentru autoritățile locale este segmentul din spatele pieței centrale. Pe lângă stada respectivă, va fi amenajată trecerea către centrul comercial „Unic”.

Se planifică reconstrucția mai multor străzi, inclusiv un segment din drumul care duce către piața agricolă angro. Și a străzii sportive, din preajma lacului orășănesc. Până la începerea lucrărilor de reparații sistemul de alimentare cu apă va fi înlocuit.

De asemenea, în cadrul audierilor publice privind bugetul local, administrația orașului a anunțat că în acest an municipiul Bălți va primi din Fondul rutier cu 1 milion de lei mai puțin decât anul trecut.

btv.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.