Matieneele de Anul Nou în grădinițele din Bălți nu vor fi anulate

5

Concertele de Anul Nou, târgurile și divertismentele de masă au fost anulate anul acesta din cauza pandemiei coronavirusului.

Cu toate acestea, copiii așteaptă cu nerăbdare sărbătoarea și este imposibil să-i lipsim de miracolul de Anul Nou, a declarat viceprimarul Nicolai Grigorișin.

Petrecerile de Anul Nou în grădinițe vor avea loc în conformitate cu toate standardele sanitare și fără părinți. Decizia finală va fi luată de Comisia locală de urgență de sănătate publică.

Șefa Direcției de Sănătate, Feodora Rodiucova, consideră că situația epidemiologică din grădinițe este calmă. Nu există focare mari de morbiditate, toate prescripțiile sunt respectate cu strictețe.

Acest lucru oferă motive pentru a nu interzice sărbătorile de Anul Nou. Cu toate acestea, vor fi făcute mai multe modificări: este mai bine să țineți matineele fără părinți, educatorii vor îmbrăca copiii.

Decizia finală cu privire la posibilitatea de a organiza petreceri de Anul Nou în grădinițe și în ce format, va fi luată de Comisia de urgență în sănătatea publică în zilele următoare.

btv.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.