Kaufland deschide al treilea magazin în Republica Moldova, acum și la Bălți

61

Prin deschiderea magazinului din Bălți, Kaufland a creat peste 100 de locuri noi de muncă în Republica Moldova și continuă să susțină dezvoltarea comunității locale.

Magazinul este construit în linie cu cele mai moderne standarde de design și beneficiază de o amenajare aparte, astfel încât clientul să aibă parte de o experiență plăcută și simplificată la cumpărături.

Printre raioanele disponibile se numără cele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Magazinul din municipiul Bălți va fi dotat cu un aparat de reciclare TOMRA pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

Aparatul este de tip self-service și recompensează clienții care reciclează ambalajele cu un voucher de reducere ce poate fi folosit pentru anumite produse din cadrul promoțiilor din magazin.

Pentru Kaufland protejarea mediului înconjurător este o prioritate, iar noul magazin din Bălți deține o instalație de climatizare ecologică -un sistem complex, modern, care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și care permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate față de mediu.

Renato Usatîi: „Deschiderea magazinului Kaufland în Bălți este o confirmare că municipiul nostru devine tot mai atractiv pentru investitori.

Președintele Partidului Politic „Partidul Nostru’’, Renato Usatîi, a participat la data de 23 septembrie, 2020 la Bălți, la deschiderea primului magazin Kaufland construit în afara Chișinăului.

Programul de lucru în cadrul magazinului este de la 7:00- 23:00, de luni până duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.