iPhone 11, de la primarul Renato Usatîi, pentru patru cei mai buni studenți ai Universității “Alecu Russo” din Bălți

75

Primarul orașului Bălți, Renato Usatîi a oferit câte un iPhone 11 pentru patru cei mai buni studenți de la Universitatea de Stat “Alecu Russo” din municipiu. Edilul a cumpărat telefoanele din banii proprii. El a făcut anunțul într-o intervenție live pe pagina sa oficială de Facebook.

Am avut onoarea să particip la o conferință online cu studenții de la Universitatea de Stat “Alecu Russo” din municipiul Bălți. Ei au ales patru șefi de promoție de la patru facultăți, cu cele mai bune rezultate. Am fost plăcut surprins să văd că sunt studenți cu media de 9.33, 9.62, 9.49. Așa că, pentru munca depusă, am decis să le ofer în dar câte un iPhone 11. Am înțeles că chiar sunt foarte bravo”, a afirmat Renato Usatîi.

Edilul a mai spus că la următoarea zi a studentului, organizată la Bălți, îi va invita pe cei patru tineri să susțină câte un discurs de pe scenă pentru a-i stimula pe toți reprezentanții tinerei generații să le urmeze exemplul.

Sperăm să ajungem la toamnă fără pandemii și alte probleme, și când vom organiza Ziua Studentului la Bălți, iar la acest eveniment vine tot tineretul din țară, o să-i invit pe acești tineri pe scenă să susțină câte un discurs în fața tuturor, pentru a da un exemplu și altor tineri”, a adăugat edilul.

Studenții care s-au învrednici de un astfel de cadou sunt de la Facultatea de Litere, Facultatea de Științe Reale, Economice și ale Mediului, Facultatea de Științe ale Educației, Psihologiei și Artei și Facultatea de Drept și Științe Sociale.

Și Renato Usatîi și-a făcut studiile la Universitatea de Stat “Alecu Russo” din Bălți.

El este absolvent al facultății de Limbi Străine, unde a fost înscris după ce în anul 1994 a luat locul întâi la Olimpiada Republicană de limba engleză.

btv.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.