Curs online cu titlul ”Finanțele personale” compus din 4 sesiuni tematice

42

Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT” din cadrul DÎTS municipiul Bălți, lansează în premieră un curs online cu titlul ”Finanțele personale” compus din 4 sesiuni tematice.

Cursul va începe din luna iulie 2020, pe platforma Google Meet, coordonat și desfășurat de coordonatoarea departamentului ”Abilitare economică” din cadrul CRAT_Ana-Maria Celan.

Programele CRAT și Strategia municipală de Tineret, răspunde la necesitățile și interesele tinerilor prin intermediul diverselor activități și inițiative.

Din luna iulie dăm start în premieră la un curs mult așteptat și indicat în majoritatea chestionarelor de cercetare a necesităților tinerilor din municipiul Bălți, acesta fiind elaborat și coordonat de specialistul CRAT, a menționat directorul interimar CRAT_Mihalcean Nonna.

Cursul este planificat pentru 4 sesiuni inițiale, promovat online, pentru un grup de 15-20 tineri. În cadrul sesiunilor vom avea blocuri teoretice, dar și practice, de lucru interactiv pe diferite platforme online, lucru în grup și individual, care sperăm să fie atractiv și util pentru participanți, a menționat coordonatorul departamentului ”Abilitare economică” din cadrul CRAT_Ana-Maria Celan.

Aplicând la curs vei afla:

◾️ cum au evoluat banii și cum, de fapt, ei lucrează într-o societate;

◾️ ce deprinderi te ajută să îți salvezi banii;

◾️ cum îți apreciezi situația financiară;

◾️ metode ca să te asiguri financiar pentru viitor;

◾️ în ce mod planificăm finanțele personale;

◾️ și multe altele.

Cursul este coordonat de specialist licențiat în domeniu, în format online (pe platforma Google Meet), în 3 secțiuni:

🔸 7 iulie, 16:00 – 18:30;

🔸 14 iulie, 16:00 – 18:30;

🔸 21 iulie, 16:00 – 18:30.

Pentru participare, este important să Te înregistreazi la următorul link până în data de 5 iulie 2020https://docs.google.com/forms/d/1zt_boWTXzZAbWOz_8Whgor0hWdN8J_DqR1mlzWh-vgk/edit

și mai târziu vei recepționa pe poștă agenda cu mai multe detalii.

dits-balti.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.