Cei mai buni boxeri și veterani ai sportului premiați la Bălți

5

Cei mai buni boxeri și cei care sunt numiți pe bună dreptate legendele boxului sovietic au fost onorați la Bălți.

Acești oameni au contribuit mult pentru dezvoltarea sportului în localitatea. Iar importanța meritelor lor a fost recunoscută.

Boxul bălțean este acum reprezentat de sportivi nu mai puțin celebri.

Prin perseverență și puterea de a-și atinge obiectivele, tinerii au făcut cunoscut numele orașului la diefrite turnee naționale și internaționale.

Primarul Renato Usatîi a menționat că în ultimii ani, dezvoltarea acestui tip de sport în Bălți a atins un nou nivel. Există tendințe pozitive și sunt vizibile prin restaurarea infrastructurii sportive a orașului și realizările boxerilor.

Ceremonia de decernare a celor mai buni sportivi și antrenori din ultimul an a fost condusă de Maestrul Sportului și președintele Academiei de Box din Bălți, Serghei Guranda.

Invitatul special al evenimentului a fost Timofei Screabin, un pugilist renumit, multiplu campion al Republicii Moldova,  campion al URSS. Apropo, acesta a fost nominalizat pentru titlul de cetățean de onoare al orașului Bălți.

Toți sportivii, antrenorii și veteranii boxului au primit diplome și premii. Primarul orașului a menționat că în acest an, cu ocazia aniversării orașului Bălți, care își va împlini 600 de ani, ar fi posibilă organizarea campionatelor internaționale pentru mai multe tipuri de sport.

btv.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.